matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dzialanie trygonometryczne
adam666:
√
sin
2
x
2
=
√
3
2
7 lut 18:37
lkjh:
masakra
7 lut 20:14
Godzio:
x
√
3
|sin
} =
2
2
x
√
3
x
√
3
sin
=
lub sin
= −
2
2
2
2
7 lut 20:16