matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
karol:
rozwiąż równanie pomocy
a) tg2x−tgx=0 b) tg2x+ctgx=0 c) (sinx−cosx)
2
=sin2x
7 lut 17:57
maas:
a)
sin2x
cos2x
−
sinx
cosx
=
2sinxcosx
cos
2
x−sin
2
x
7 lut 18:03
karol:
nic z tego nie rozumie
7 lut 18:06