matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz rownanie
ewa:
Wyznacz równanie prostej prostopadłej do prostej o równaniu y=2/3x+2 przechodzącej przez punkt P=(−4,−8)
6 lut 16:18
ICSP:
a
1
*a
2
= −1 później podstaw współrzędne punktu i wylicz zmienną b
6 lut 16:20