| 3 | x | x | 3 | |||||
( | + | )2 − ( | − | )2 = | ||||
| x | 3 | 3 | x |
| 9 | 3x | 3x | x2 | x2 | 3x | 3x | 9 | |||||||||
= | + | + | + | −( | − | + | − | )= | ||||||||
| x2 | 3x | 3x | 9 | 9 | 3x | 3x | x2 |
| 9 | 6x | x2 | x2 | 9 | ||||||
= | + | + | − | + | = | |||||
| x2 | 3x | 9 | 9 | x2 |
| 9 | 9 | 2(3x) | ||||
= | + | + | = | |||
| x2 | x2 | 3x |
| 18 | ||
= | + 2 | |
| x2 |
| 3 | x | x | 3 | |||||
( | + | )2 − ( | − | )2 | ||||
| x | 3 | 3 | x |
| 3 | x | 3 | x | 3 | x | x | 3 | |||||||||
( | + | )( | + | ) − ( | + | )( | − | ) | ||||||||
| x | 3 | x | 3 | x | 3 | 3 | x |
| 3 | x | 3 | x | x | 3 | |||||||
( | + | ) [ ( | + | ) − ( | − | ) ] | ||||||
| x | 3 | x | 3 | 3 | x |
| 3 | x | 6 | ||||
( | + | ) | ||||
| x | 3 | x |
| 18 | 6x | ||
+ | |||
| x2 | 3x |
| 18 | 2(3x) | ||
+ | |||
| x2 | 3x |
| 18 | ||
= | + 2 | |
| x2 |
| 3 | x | x | 3 | |||||
( | + | )2 − ( | − | )2 =
| ||||
| x | 3 | 3 | x |
| 3 | x | x | 3 | 3 | x | x | 3 | |||||||||
= ( | + | − | + | ) * ( | + | + | − | ) =
| ||||||||
| x | 3 | 3 | x | x | 3 | 3 | x |
| 6 | 2x | |||
= | * | = 4 | ||
| x | 3 |