matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
fizyka
...:
http://img192.imageshack.us/i/img20110203134634.jpg/
5 lut 22:07
bart:
kx
2
a)
=mgh
2
b) masz juz wyliczone h wiec liczysz spadek swobodny
1
h=
gt
2
V=gt
2
c) wedlug mnie uderzy prostopadle.. nie widze zadnej wzmianki w tresci ze to rzut, czy paraboliczny lot
5 lut 22:25
AndrzejC:
Strzelec trzyma pistolet poziomo, więc jest to rzut poziomy.
6 lut 00:35