matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
miejsca zerowe
kylo:
jakie beda miejsca zerowe funkcji f(x)=
√
4-x
2
czy będzie to x=2?
3 lut 18:12
Eta:
4- x
2
=0 to ( 2-x)(2+x)=0 a tu już widzisz mięjsca zerowe ?
3 lut 18:19
kylo:
tak
3 lut 18:25