matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wektor- please fast !
lol:
v=(9sin(9t),2,3t
2
) v=IvI=
√
(9sin(9t))
2
+ 2
2
+(3t
2
)
2
mam problem z tym sinusem do kwadratu bo nie wiem czy to będzie:
√
81sin
2
(81t
2
) +4 + 9t
4
5 lut 13:45
Trivial:
[9sin(9t)]
2
= 81sin
2
(9t)
5 lut 13:47
lol:
Dzięki za szybkie rozpatrzenie sprawy
5 lut 13:48