pomóżcie
Monika: Na konkursie każdemu uczestnikowi postawiono 30 pytań. Za prawidłową odpowiedź uczeń uzyskuje 7
punktów, a za błędną traci 12 punktów. Ile poprawnych odpowiedzi udzielił uczeń jeśli
zgromadził na końcu 77 punktów
4 lut 17:53
Monika: pomóżcie


proszę
4 lut 18:14
Monika: pomóżcie potrzebuje to zadanie



proszę was
4 lut 18:55
4 lut 21:57
Godzio:
x + y = 30
7x − 12y = 77
4 lut 21:58
Jack:
x− pyt. na ktore odp. dobrze,
y− pyt. na ktore odp. źle
x+y=30
7x−12y=77
4 lut 21:58
Zwarjowana: to jest dobrze

? no ale ile poprawnych opd. udzielił uczeń

5 lut 18:23