matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie
Ania43124:
Rozwiąż: 1
2
3
− 1,2*
9
12
=
4 lut 14:53
kachamacha:
1
2
3
−
12
10
*
9
12
=1
2
3
−
9
10
=
4 lut 15:15
kachamacha:
=
5
3
−
9
10
=
50
30
−
27
30
=
23
30
4 lut 15:36