matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zadanie na szybko
Oskar:
x+y+z+t=0 2x−3y+4z−2t=17 −x+3z−t=7 3x+4y+2z−3t=9 Poproszę o szybkie rozwiązanie tego układu równań I równanie x−yj/1+j + x+yj/1−j =3 Polecenie znaleźć liczby rzeczywiste coś tam
4 lut 08:58