matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Liczby zespolone: Obliczyc pierwiastek 4 stopnia
janek:
Liczby zespolone: Obliczyc pierwiastek 4 stopnia z z=(i+
√
3
)
8
3 lut 20:56
sa:
4
√
2
*
4
√
8
−
4
√
27
*
4
√
3
+
4
√
10000
=2−3+10=9
13 wrz 23:35
$:
4
√
2
15 paź 12:27
justyna:
4√2
11 lis 20:24