matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
maciekk:
log
3
16 =
rozpiszcie na czesci pierwsze co trzeba zrobic
3 lut 20:26
Eta:
nic inneg nie da siezrobić
tylko tak; log
3
16= log
3
2
4
= 4log
3
2
3 lut 20:28
Eta:
Omg
ach te chochliki ... "nic innego nie da się zrobić"
3 lut 20:30