prosze o pomoc :)
ceaser I: Wiadomo, że P(A')=0,91, P(A∩B)=0,01, P(A∪B)=0,21 Oblicz: a) P(B) b) P(B−(A∩B)) c)
P((A∪B)−(A∩B))
2 lut 21:30
ceaser I: P(B) juz wiem jak
a dalej dacie rade ?
2 lut 21:35
ceaser I: dobra mam juz rozwiązane
dzięki wsyzstkim za wkład w zadanie i nie potrzebie zaśmiecam forum takimi prostymi zadankami
2 lut 21:38
Bogdan:
Myślę, że wielu mniej sprawnych od Ciebie w rozwiązywaniu zadań z rachunku
prawdopodobieństwa chętnie zobaczyłoby rozwiązanie tego zadania. Pokaż swoje
rozwiązanie, zyskasz wdzięczność.
2 lut 21:44