matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
Kasia:
∫tg
2
x na czesci? jak tak to wychodzi x*tg
2
x−∫x*2tgx*
1
cos
2
x
2 lut 13:45
Trivial:
sin
2
x
1−cos
2
x
1
f(x) = tg
2
x =
=
=
− 1
cos
2
x
cos
2
x
cos
2
x
∫f(x)dx = tgx − x + c.
2 lut 13:55
Kasia:
o kurcze
2 lut 13:57