matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykaz ze liczba p{3 - 2p{2}} - p{2} jest liczba calkowita
gelynder:
wykaz ze liczba
√
3 − 2
√
2
−
√
2
jest liczba calkowita
2 lut 12:01
kachamacha:
√
2+1−2
√
2
−
√
2
=
√
2−2
√
2
+1
−
√
2
=
√
(
√
2
−1)
2
−
√
2
=|
√
2
−1|−
√
2
=
√
2
−1−
√
2
=−1
2 lut 13:36