..
Maciek:
wchodzcie

Przyjaciele
Hej pomoze mi koś..Help
Piaskownica ma wymianry [zewnetrzne] 4mX3m.Brzegi piaskownicy tworzy betonowy murek o
wysokosci 30cm i glubosci 20cm .
Ile metrów szesciennych betonu zuzyto na wykonanie piaskownicy.?
2 lut 20:05
Maciek: kurcze...ale tutaj to pomagacie tylo niektorym
2 lut 20:13
Maciek: no DObra bez laski...myslalem jednak ze znajdzie sie ktoś kto pomoze
2 lut 20:16
Lucy: Oj Macku!
V=(4*0,2*0,3)*2+(2,6*0,2*0,3)*2=0,48+0,312=0,792 m3
2 lut 20:16
Lucy: Oj Macku!
V=(4*0,2*0,3)*2+(2,6*0,2*0,3)*2=0,48+0,312=0,792 m3
2 lut 20:17
gumiś: 
jest juz ok? widzisz że pomagamy!
2 lut 20:18
Lucy: Mam nadzieję, że wiesz dlaczego 2,6?
Trzeba odjac z dwóch stron 0,2
2 lut 20:18
Lucy: Kazda czesc piaskownicy, to prostopadłoscian wiec V=a*b*c
2 lut 20:19
Lucy: Nerwus z Ciebie, ale młody jesteś, wiec
2 lut 20:20
oN: No wiem ze nerwus ale dziekuje bardzo.
tak tak wiem juz dlaczego..
2 lut 20:28