liczby zespolone
motka54:
z
3=1−i
√3
z0=2i
z1=−2
z2=−2
czy dobrze jest to zrobione
1 lut 17:43
motka54: następne
z
2+i=0
z0=−1
z1=−1
dobrze
1 lut 18:19
motka54: i jeszcze jedno
z3=−8i
z0=−√3−i
z1=√3+i
z2=−√3−i
niech ktoś na to spojrzy
1 lut 18:39
Czaja: zaraz sprawdzę i napiszę
1 lut 18:41
motka54: w tym ostatnim z1 = 2i
ok to czekam
1 lut 18:42
Czaja: Sorki myślałem, że podołam ale jednak zbyt długo nie miałem do czynienia z zespolonymi
1 lut 18:45
motka54: spoko dzieki
1 lut 18:52
motka54:
1 lut 18:53