matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Help
Asia:
zad1. 2
√
50
− 4
√
8
zapisane w postaci jednej potęgi cyfry 2
1,5
2
− 1,2: 4,8
oraz zad.2 x=
do obliczenia
−2
1
3
*
1
7
1 lut 14:07
ICSP:
Zad1. 2
√
2 * 25
− 4
√
2 * 4
= 10
√
2
− 8
√
2
= 2
√
2
= 2
3/2
3
tam jest dwa do
2
1 lut 14:17