31 sty 18:17
krzysiek2005: pomysl tylko dajcie
31 sty 18:44
AS: Przejrzyj posty wcześniejsze,tam znajdziesz odpowiedź na wszystkie
Twoje problemy.Mnie już ręka boli od rozwiązywania tych samych problemów.
Pole trójkąta znajdziesz na wiele sposobów − wzorem Herona,trygonometrycznie
P = 1/2*a*b*sin(γ), P = 1/2*a*h
Objętość wzorem wyznacznikowym,znajdziesz go w Google,lub wzorem
V = 1/3*Pp*H gdzie H jest odległością wierzchołka od podstawy.
Wykaż trochę więcej samodzielności w rozwiązywaniu.
31 sty 20:18