matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
łukasz:
liczba 2log przy podstawie 6 z 2 + log przy podstawie 6 z 9 jest równa?
31 sty 15:01
Eta:
2log
6
2+log
6
9= 2log
6
2+2log
6
3= 2(log
6
2+log
6
3)= 2*log
6
(2*3)=......
31 sty 15:05