31 sty 00:02
Bogdan:
Podstawienie: sinx = t
31 sty 00:03
kachamacha:
sinx=t
cosxdx=dt
31 sty 00:07
kachamacha: arctgt+C=arctgsinx+C
31 sty 00:09
studentka: widze , ze egzamin(sesja) niedlugo pewnie bo przez weekend
wyjatkowo duzo zadan z zakresy studiow
31 sty 00:09
KM: nic mi nie mów, pojutrze egzamin
31 sty 00:14
studentka: ja jutro ^^
31 sty 00:37
KM: znaczy ja też w sumie jutro, znaczy sie we wtorek
31 sty 00:38
studentka: hehe oki w sumie ja dzisiaj

wiadomo o co b, 31 sty o 11

pochodne
31 sty 00:41
KM: ja tam mam z calej analizy
31 sty 00:42
studentka: ja mam pochodne same i zadania podane, mam spoko babke
31 sty 00:44
KM: a ja nie, podobno rok temu u niej 13 osob nie zdało
31 sty 00:46
studentka: cala analiza to grubo, duzo nauki
31 sty 00:48
KM: same twierdzenia i dowody

jeszcze ci co nie zaliczyli to piszą poprawke z cwiczen, na szczescie zaliczylam
31 sty 00:49
studentka: zaraz na nas na krzycza ze robimy offtop

hmm nie wiem co gorsze uczyc sie zadan czy na pamiec twierdzen i definicji.
31 sty 00:51
KM: juz wole zadania

zadania to chociaż mniej więcej rozumiesz, a definicje to są same znaczki, delty epsilony i
inne hieroglify

dobra, koniec offtopu
31 sty 00:52
Keisim:
Fajnie macie... xD
"13 osób nie zdało" ...
Ja mam jutro egzamin z analizy i co roku za pierwszym razem zdaje go o.k 40 z 160osób (bo 40 z
200 w ogóle nie jest dopuszczonych statystycznie rzecz biorąc). Poprawkę zdaje kolejne 30 a
reszta odpada...
31 sty 00:54
AC:
Jeśli można spytać co studiujecie?
31 sty 00:55
KM: 13 osob nie zdało a na rok przyjmują 60
31 sty 00:55
KM: matma teoretyczna
31 sty 00:55
Keisim: EiT
31 sty 00:56
AC:
Wou! To cięzko będzie.
31 sty 00:59
Keisim: Wszędzie jest ciężko.
31 sty 01:03
studentka: Żywienie ja studiuje technologia zywnosci i zywienie czlowieka
31 sty 01:10