matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
karola:
całka ∫xe
x
dx
30 sty 23:56
kachamacha:
przez częsci
30 sty 23:58
kachamacha:
u=x v'=e
x
u'=1 v=e
x
31 sty 00:00
kachamacha:
=x*e
x
−∫e
x
dx=x*e
x
−e
x
+C
31 sty 00:01
karola:
a wynik ?
31 sty 00:01
AC:
Domyśl się.
31 sty 00:08