matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy proszę o pomoc
justynaa:
log
√
3
(małe) 27(duże) + log
√
3
(małe)
1
9
(duże)
30 sty 22:45
Kejt:
1
log
√
3
27+log
√
3
?
9
jeśli tak, to:
1
1
log
√
3
27+log
√
3
=log
√
3
(27*
)=log
√
3
3=2
9
9
30 sty 22:48