matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja odwrotna
jutro mam z tego kolosa:
jak wyznaczyc funkcje odwrotna f(x) = ( x−1)
2
i jaka bd dziedzina
30 sty 20:53
Gustlik:
y=(x−1)
2
/
√
√
y
=x−1
√
y
+1=x Zamieniasz x i y miejscami: y=
√
x
+1 D: x≥0 (
√
)
31 sty 00:37