Proszę o pomoc ;)
Niekumata i to bardzo xD : A coś takiego? Mi wychodzi 2
20 , a w książce jest a= 4.25
30 sty 19:04
Godzio:
49 + 411 = 218 + 222 = 218(1 + 24) = 17 * 218
324 = (25)4 = 220 = 218 * 4
30 sty 19:06
sssss: | 49(1+42) | | 218(1+42) | | 17 | | 17 | |
| = |
| = |
| = |
| |
| 220 | | 220 | | 22 | | 4 | |
30 sty 19:10
Niekumata i to bardzo xD : Łał ale ty masz mózg człowieku

Dzięki
Już wszystko K.P.W
30 sty 19:12
Niekumata i to bardzo xD : O mam jeszcze pytanko jak wyszło 2
2 to nie wyjdzie 2
−2.
Chodzi o dół

?
30 sty 19:28
Niekumata i to bardzo xD : Znaczy w tym 220 ?
30 sty 19:29
sssss: 22 * 218 = 220
skrocilem
30 sty 19:32
Niekumata i to bardzo xD : Aaa dzięki, dzięki
30 sty 19:33