Funkcja i granice
Madziaa: Funkcja f: R→R dana jest wzorem
f(x) =
a x=0
Wówczas:
a) lim
x→0−f(x)=?
b) lim
x→0+f(x)=?
Hmmm jak to rozpracować? Proszę o pomoc.
30 sty 17:36
Madziaa: tam za ułamkiem u góry ma być x=0 tylko
to "a" niepotrzebnie tam wstawiłam bo go nie ma.
30 sty 17:42
Madziaa: :(
30 sty 18:18
Madziaa: pomoże ktoś? musze wiedzieć jak rozwiazac ten przykład
30 sty 23:22
Madziaa: no wytłumaczcie mi to zadanie ... bardzo ale to bardzo prosze..
31 sty 21:02
Madziaa: chociaż jakieś wskazówki, moze do hospitalem wyliczyć mozna? te granice?
31 sty 21:17