Proszę o pomoc )
Niekumata i to bardzo xD : A te zadanie jakby mógł mi ktoś pomóc.
Niewiem jak obliczyć 21
20: 7
19=
Pomyślałam sobie, że może tak = 3*7
20:7
19= a reszte to nie wiem

Proszę o pomoc, bo ja już nie moge xD
30 sty 16:52
think: prawie się zgadza tylko że
2120 = (7*3)20 = 320*720
30 sty 16:54
Niekumata i to bardzo xD : A może mam wyciągnąć przed nawias czy coś takiego ? Szukałam w internecie na to wzoru ale nic

A może mam 7 wyciągnąć ?
30 sty 17:00
Niekumata i to bardzo xD : aaa a co mam zrobić z tą 719 ?
30 sty 17:01
Niekumata i to bardzo xD : aaa K.P.W xD
30 sty 17:09
think: podziel

raju masz 3
20*(7
20:7
19) z tego co mnie uczyli na temat rozdzielności
mnożenia i w ogóle...
30 sty 17:14