prosze o zrobienie zdania
marek: Dane są: A = ( x;7), B = ( -1;y). Oblicz brakujące współrzędne wiedząc, że punkty A i B
należą do wykresu funkcji y = 2 x -1.
1 lut 23:09
Bogdan:
A umiesz rozwiązać równanie:
2x - 1 = 7 ?
1 lut 23:13
marek: nie
1 lut 23:16
marek: poprosze o rozwiazanie zadania
1 lut 23:19
Bogdan:
Jesteś uczniem szkoły podstawowej, gimnazjum czy liceum? i której klasy?
1 lut 23:21
sowa: Marek! powiedz co Ci przyjdzie z gotowych rozwiązań?
Chcemy Ci pomóc, bo to prościutkie przykłady! Nauczysz sie napewno
musisz tylko chcieć?
Chcesz sie tego nauczyc ? czy definitywnie NIE!
Odpowiedz!
1 lut 23:22
marek: panie na jutro musze to zrobic
wiec poprosze bardzo o rozwiazanie zadania
1 lut 23:24
marek: klasa maturalna , wiec matematyki tylko zostalo mi okolo 3 miechów i papa matematyko na
zawsze
wiec jakies tlumaczenie mi nie potrzebne
bo juz z tym nie bede ial juz nigdy stycznosci
1 lut 23:26
sowa: Odpowiedz na pytanie jakie zadał Ci Bogdan!
Pomożemy Ci napewno! czekamy!
1 lut 23:26
Bogdan:
Sowo, ja mam wrażenie, że ktoś o nicku mariusz, marek prowokuje nas i ma z tego
niezłą zabawę.
1 lut 23:27
sowa: ŁŁooo boshe!
toć to takich maturzystów mamy ? załamka!
1 lut 23:28
bla bla: z taka wiedzą życze powiedzenia na maturze

hehe ale tak szczerze to mysle że ktoś tu sobie robi po prostu jaja
1 lut 23:28
marek: ludzie zrobcie mi te zadanie bo ledwo jestem przytomny prze kompem
1 lut 23:28
sowa:
Może i tak? tez to wzięłam pod uwagę !
To ja sobie "pofruwam" w brydża!
1 lut 23:29
Bogdan:
Nie wyobrażam sobie, że ktoś, kto jest w klasie maturalnej i ma za sobą prawie 10 lat
nauki, nie umie rozwiązać prostego równania.
1 lut 23:29
marek: no gdyby matma bylaby matma to naprawde byloby bardzo cienko ale na moje szczescie jest
dopiero za rok
wiec wiedza z owego przedmiotumi jest nie potrzebna
1 lut 23:29
sowa:
Oblicz - 2* 3 + 5 = napisz ile to jest
1 lut 23:30
marek: mi matematyka do zycia nie jest potrzebna tym bardziej funkcja liniowa czy te inne rzeczy
zwiazane z nia
poprosze o rozwiazanie
tutaj juz wyszlo jakies gawedzenie
1 lut 23:32
Bogdan:
Już rozumiem określenie "wykształciuch".
1 lut 23:32
marek: i co to tylko obliczy i wszystko ?
1 lut 23:33
sowa: To odpuśc sobie Chłopie te zadania ! . i nie zawracaj głowy!
My przez ten czas pomożemy innym, którym matematyka jest potrzebna!
Idź na inne forum i daj sobie luuuuuuuu zzzzzz! Ok?
1 lut 23:33
bla bla: ciekawe jak przechodziłeś do następnej klasy...
1 lut 23:33
bla bla: szkoda czasu....masz racje...
1 lut 23:34
marek: chyba - 1
1 lut 23:34
marek: wielki problem przejsc z matmy do nastepnej klasy na ocenie dopuszczajacy po co wieksza
niz ona
1 lut 23:36
sowa:
Tak Bogdanie!
Miałeś wątpliwości?
Taki kraj ... jaka ilość "wykształciuchów" w tym kraju!
Włos na głowie dęba staje! Nie mam na to słów!
Dajmy sobie spokój ! Szkoda zdrowia !
1 lut 23:36
marek: i co dobry ten wynik czy nie ?
1 lut 23:37
marek: ludzie rozwiązanie bo zaraz sane pozno jest nonie
1 lut 23:42
marek: ja te zadania i tak gdzies mam gleboko gdzies w glebi duszy ponieważ one do niczego sa
one mi potrzebne tylko jest haczyk,one sa obowiazkowe do zrobienia na ocene bo tak
zachcialo sie nauczycielowi matmy,a jak wiadomouczen z nauczycielem nie wygra
1 lut 23:46
marek: wiec musze je zrobic czy chce czy nie chce
bojak nie no to gol bedzie no i kicha
gdybym nie mial ich zrobic koniecznie to bym se glowy nimi nie zawracal ani wam wszystkim
co robia te zadania
1 lut 23:48
marek: dobra widze ze juz wam znudzilo sie pisanie odpowiedzi na zadania
troche pomogliscie ale nic wielkiego dla kogosc bym innego dał tez mi by zrobil i to
jeszcze szybciej
1 lut 23:54
kajko: hahaha lepiej nie mów, że czegoś nie lubisz, bo w krótkim czasie okaże się to Twoją
jedyną perspektywą na lata życia

Pozdro!
2 lut 00:03