matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz: 2010 ∏ 1+U{1}{i} i=2
virgo:
Oblicz: 2010
1
∏ 1+
i
i=2
30 sty 14:00
Trivial:
2010 2010
1
i + 1
3*4*5*...*2011
2011
∏ 1 +
= ∏
=
=
.
i
i
2*3*4*...*2010
2
i = 2 i = 2
30 sty 14:10
virgo:
dziekuje
30 sty 14:27