matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciągi
sylwek:
18, 6 i 5a+14 są odpowiednio pierwszym, drugim i trzecim wyrazem ciągu arytmetycznego. wobec tego: a) a= −6 b) a= −2,4 c) a= −3,6 d) a= −4
30 sty 11:22
Barbasia:
odpowiedz d
30 sty 11:25
ICSP:
Oczywiście D
30 sty 11:29