matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Znajdź punkt symetryczny
kamil:
Proszę POMOCY
!Znajdź punkt symetryczny do punktu P=(0.1.3) względe prostej
x+1
y
z−5
l:
=
=
−2
1
3
30 sty 11:20
AS:
Przecież zadanie rozwiązałem Tobie,tylko że nie sprawdzasz. Przejrzyj wcześniejsze posty.
30 sty 12:54