zadanie tekstowe prostokąt
kksk: zadanie tekstowe na pole prostokąta
prostokątne pole jest ograniczone z jednej strony rzeką, a ztrzech pozostałych płotem, znjadz
wymiary pola, jeżeli płot ma długośc 320metrów
pomoze ktos?
29 sty 21:52
Basia:
za mało danych; tu jest nieskończenie wiele rozwiązań
2a+b =320
za b możesz sobie podstawiać dowolną liczbę dodatnią z przedziału (0,320)
i wyliczać a
np.
b=2
a=159
b = 100
a = 110
itd.
sprawdź treść
29 sty 22:01
kksk: dzieki

ale taka jest treśc...koleś na ćwiczeniach wymyślał, moze mu cos nie wyszło
29 sty 22:02
Basia:
chyba tak
29 sty 22:11