matematykaszkolna.pl
Matura Jeruzalem: Do matury pozostało niewiele czasu więc pora zacząć się uczyć obliczyłem sobie że jezeli będę rozwiązywać po 20 zadań dziennie z książki Andrzeja Kiełbasy to wyrobie się w niecałe 90 dni . I moje pytanie czy jeżeli będę miał jakieś problemy z zadaniami to mogę je wkleić w jednym poście a w wy byście mi je wytłumaczyli ?
29 sty 18:56
think: o ile najpierw zaproponujesz jakiś tok rozumowania/rozwiązania i pomożemy jeśli będziesz miał błąd, wyjaśnimy jak coś będzie niejasne. Ale nie zrobimy za Ciebie tak jak i nie napiszemy za Ciebie matury.
29 sty 19:02
Gosia ;): Ja też mam Kiełbase emotka
29 sty 19:02
Jeruzalem: oczywiscie że nie think broń boże to by się mijało z celem w ogóle bym nie pojął żadnego zagadnienia. Wysyłał bym zadania których naprawdę nie potrafię pojąć a wy byście mnie naprowadzili na trop czy coś w tym stylu P.S Gosia i jak ci idzie? Ja jestem przy funkcjach dopiero i mam problem z paroma zadaniami
29 sty 19:08
Jeruzalem: Naprawde mi zależy na matematyce chce to potraktować poważnie szkoda że tak późno się opamiętałem
29 sty 19:09
Króla Kraka gród: a jaki poziom zdajesz
29 sty 19:10
think: no na trop możemy naprowadzaćemotka tylko uważaj bo czasem kilka tropów prowadzi do jednej zwierzyny a czasem zdarzają się nieżyczliwe dusze, które naprowadzają, ale niestety na fałszywy trop niektórzy celowo inni przypadkiem.
Jeruzalem: No niestety rozszerzenie zdaje
think: no to będziem czekać na zadankaemotka
Przemula: Ja też mam i też zadania na maturę robię a właściwie próbuję robić...
29 sty 19:11
Jeruzalem: think to postaram się ciebie słuchać emotka
29 sty 19:11
Jeruzalem: Dziekuje bardzo think jeszcze bardziej mnie zmotywowałeś emotka zaraz podam zadanka mam problem z 4 nie są jakieś specjalnie długie tak mi sięwydaje
29 sty 19:12
Króla Kraka gród: ja robie zadania z operonu
think: eee słuchaj, słuchaj, ale weź pod uwagę, że ja też człowiek i potrafię czasem bredzić emotka
Gosia ;): Ja właśnie jestem na potęgach, i mam strasznie opciachowe braki emotka Ale się staramemotka
Jeruzalem: ja przerobiłem 2 miesiące temu przerobiłem cały aksjomat i jeszcze jakiś zbiór ale to za mało kurcze
29 sty 19:13
TOmek: pierwsze czynnoscią jak nie rozumiesz wklej po prostu do google, bardzo czesto na innych stronach o tematyce matematycznej są juz rozwiązane. Pózniej jak nie rozumiesz swojego problemu to przedstaw go jasno na tym forum.. Na pewno Ci pomoga emotka Ja siedze tu juz od pół roku i zawsze mi ktos pomogl
29 sty 19:13
Gosia ;): znaczy obciach emotka cheh dyslekcja sorry
29 sty 19:14
Jeruzalem: przerobiłem przerobiłem heh think nie ma sprawy jak co z tyłu mam odpowiedzi do zadań to za kazdym razem będe podawać
29 sty 19:14
Gosia ;): dysleksja xD O Boże i ja zdaje roszerzony polski. Matko co się w tej polsce porobiło emotka
29 sty 19:15
Jeruzalem: Właśnie tomek o to chodzi że zawsze tak robiłem i kurcze bardzo mało rozwiązań rozumiałem to że piszę tutaj to jest ostateczność emotka
29 sty 19:16
Jeruzalem: Dobra to te zadania wkleje w nowym poście zawsze będę je oznaczał specyficzną nazwą tematu
29 sty 19:16
Króla Kraka gród: matura w tamtym roku z rozszerzenie nie była jakas trudna: na ile chcesz zdac Jeruzalem
29 sty 19:17
Jeruzalem: Jeszcze raz wam bardzo dziekuje kurcze ale mnie zmotywowaliście emotkaemotka
29 sty 19:17
Jeruzalem: żeby dostać się na politechnike musze minimum 60%
29 sty 19:18
Króla Kraka gród: a to lajtemotka kup sobie matura 2011 z opreonememotkaemotka:bardzo polecam
29 sty 19:20
Jeruzalem: arkusze maturalne ?
29 sty 19:21
Króla Kraka gród: taka ksiazka testy i arkusze dla maturzysty poziom rozszerzony
29 sty 19:23
Jeruzalem: podasz linka był bym wdzięczny ?
29 sty 19:25
29 sty 19:27
Jeruzalem: kurcze gruba ta książka chyba bym się nie wyrobił Kiełbasa + operon. Dużo osób pisze że Andrzej Kiełbasa w zupełności wystarcza hmm jeszcze się zastanowie emotka
29 sty 19:37
Króla Kraka gród: no jak chceszemotkaemotkaemotkaemotka ale jak juz robisz kiełubase to pewnie to wystarczy ja przerobie to z operonu i próbne matury z poprzedbich lat i wystarczy mi to peweniemotka przynajmniej taką mam nadzieje
29 sty 19:38