matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
pinokio:
∫x*ln
2
xdx
29 sty 17:05
pinokio:
g(x)=ln
2
g'(x)=2lnx
1
x
29 sty 17:05
pinokio:
czyli 2ln?
29 sty 17:06
pinokio:
g(x)=ln
2
x sorry
29 sty 17:06
pinokio:
29 sty 17:22