matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
za
pinokio:
na prawde nikt nie wie jaka jest pochodna cos
2
x?
29 sty 15:46
Eta:
y
'
= 2cosx *(−sinx) = −2sinx*cosx = − sin2x
29 sty 15:49
Trivial:
Witam
η
!
29 sty 15:50
Eta:
Witam
T
r
i
v
i
a
l
29 sty 15:54