matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jaka zachodzi relacja pomocy
ASIUCHNA19:
Jeżeli a =27 do potęgi −3 b=27 do potęgi−1/3 c=27 do potęgi 3 d= 27 do potęgi −1/3 to zachodzi relacja A a<b<c<d B d<a<b<c C a<d<b<c D c<a<d<b
28 sty 10:51
aneta:
odp C
28 sty 13:56
roksana:
27
24 wrz 16:55