dziedziny
Annnka: podaj dziedzinę i narysuj wykres funkcji
| | 1 | |
y = I x+1 I −2 oraz y= ( |
| )x − 1 |
| | 2 | |
27 sty 23:01
bart: 1) narysuj y=x −mysle ze nie bedzie problemu

przesuj o 1 w lewo
odbij o os OX
i przesun o 2 w dol
i o jeden w dol
27 sty 23:12
Kejti:

dziedzinę pozostawiam Tobie..
27 sty 23:14
bart:

y=|x+1|−2
a drugiej to nie umiem tutaj rysowac
27 sty 23:17
bart: przynajmniej wiadomo, ze dobrze, nie Kejti

?
27 sty 23:18
Kejti: heh. tak.. z drugim będzie gorzej..
27 sty 23:19
27 sty 23:27