problem z zadaniem
rafał: witam, mam problem z dwoma przykladami zapewne banalnymi z log ;
log√x − 32logx
1−2log12x
27 sty 21:39
rafał: POMOCY !
27 sty 21:51
Mila:
Co masz z tym zrobić?
29 lip 22:21
Gustlik: Zastosuj wzór: logaxm=mlogax
29 lip 23:01
Janek191:
| | x0,5 | |
log √x −32log x =log x0,5 −log x32= log |
| =log x−31,5= −31,5 log x |
| | x32 | |
30 lip 07:39
daras: @
Janek191@
Gustlik
rafał prosił o rozwiazanie w styczniu, wyluzujcie panowie

bo niedługo zaczniecie
rozwiazywać zadania, o które nikt jeszcze nie błaga by je rozwiązać
30 lip 08:38
Kacper: krecik robi swoje i wszyscy się na to łapią
30 lip 09:01
daras: tym razem to
Mila zabawiła się w archeologa
30 lip 09:08
Eta:
30 lip 20:46
Mila:
Ja też się złapałam w sieć.
30 lip 21:12
MQ: To było też wykopalisko krecika, ale troche przy tym grzebałem i jego usmieszek zniknął, a
wykopalisko zostało i dlatego pozornie wyszło na Milę.
Przepraszam Mila.
30 lip 21:24