lukas
logarytm: jak to jest z tym logarytmem
(lnx)
2 = 2lnx
czy
lnx
2 = 2lnx

27 sty 20:08
Trivial:
(lnx)2 = lnx*lnx
ln(x2) = 2lnx.
27 sty 20:08
krzysiek2005: ty trivial jakims matematykiem jestes?
27 sty 20:12
Trivial: Czemu?
27 sty 20:16
krzysiek2005: no bo tak szczerze mowiac to wymiatasz z ta matma

ja jestem na budownictwie i mam 5 z analizy
matematycznej a ty mi zadania tlumaczysz
27 sty 20:21
Trivial: Ja mam 4 z matmy, jestem na informatyce − rok pierwszy.
27 sty 20:25
krzysiek2005: czyli dobrze sie uczyles
27 sty 20:27
27 sty 20:28