matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż logarytm
Maja:
log
1/2
8+log
1/2
4=
27 sty 16:57
dero2005:
log
1
2
8 + log
1
2
4 = log
1
2
8*4 = log
1
2
32 = x (
1
2
)
x
= 32 (
1
2
)
x
= (
1
2
)
−5
x = −5
27 sty 17:22
Maja:
dzięki
27 sty 17:31