matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodne
karola:
x
3
jak obliczyć pochodną y=
x
√
x
27 sty 14:51
Basia:
x
3
x
3
x
3
=
=
= x
3/2
x
√
x
x*x
1/2
x
3/2
teraz to już chyba pochodną policzysz
27 sty 15:02
karola:
no tak dzięki wielkie
27 sty 15:07