zad
Kasia: ciag o wyrazach bn=72n+3 jest monotoniczny gdy n>no.Wyznacz to n0 i okresl rodzaj mon.
−−−−−
n!
27 sty 09:55
Kasia: wyznacz asymptoty pionowe i poziome
1
f(x)=−−−−
ex−1
a nastepnie naszkicuj wykres wiedzac ze funkcja nie ma ekstemow lokalnych
27 sty 09:56
Kasia: Narysuj rownanie stycznej do wylresu funkcji
3x
f(x)=−−−−−−−−
√x2+1 w punkcie o odcietej s0=√2 w jakim punkcie i pod jakim katem styczna ta
przecina os ox
27 sty 09:58
Kasia: x0 nie so
27 sty 09:58
Kasia:
27 sty 15:24
Kasia:
28 sty 07:10
pinokio:
28 sty 20:20