zadanie
orgami: liczba x=340+340+340 jest równa:
27 sty 09:30
kachamacha: 3*340=341
27 sty 09:31
Bogdan:
27 sty 10:20
kachamacha: 
pozdrawiam
27 sty 11:49
orgami: nie bardzo wiem dlaczego tak jest ale wielkie dzieki
27 sty 14:42
Basia:
a ile to jest guzik+guzik+guzik ?
wiesz ? na pewno tak
to teraz wyobraź sobie, że ten guzik=340
27 sty 14:48
orgami: nie wiem czy chce dalej sie kompromitowac
27 sty 14:52
Basia:
wcale się nie kompromitujesz
na stole leży 1 guzik, dokładasz jeszcze jeden guzik, i jeszcze 1 guzik
guzik+guzik+guzik = 3 guziki = 3*guzik
i tal samo tutaj
340+340+340= 3*340 = 31*340 = 31+40 = 341
27 sty 14:56