| 1 | −1 | 1 | 1 | |||||
f'(x) = | * | − | *[ 1*√1−x2 + x* | *(−2x) ] = | ||||
| 2 | √1−x2 | 2 | 2√1−x2 |
| −1 | 1 | x2 | |||
− | *[ √1−x2 − | ] = | |||
| 2√1−x2 | 2 | √1−x2 |
| 1 | −1 | x2 | |||
*[ | − √1−x2 + | ] = | |||
| 2 | √1−x2 | √1−x2 |
| 1 | −1−(1−x2)+x2 | ||
* | = | ||
| 2 | √1−x2 |
| 1 | −1−1+x2+x2 | ||
* | = | ||
| 2 | √1−x2 |
| 1 | 2x2−2 | ||
* | = | ||
| 2 | √1−x2 |
| 1 | 2(x2−1) | ||
* | = | ||
| 2 | √1−x2 |
| x2−1 | |
= | |
| √1−x2 |
| −(1−x2) | −(√1−x2)2 | ||
= | = −√1−x2 | ||
| √1−x2 | √1−x2 |