matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
czy to dobry wynik ?
kasia:
1
1
1
(
√
x+
√
x
)' =
* (x+
√
x
)' =
*
=
2
√
x+
√
x
2
√
x+
√
x
2
√
x
1
4 (x+
√
x
)
26 sty 23:30
Basia:
nie; przecież
Godzio
już Ci to policzył w poprzednim poście
26 sty 23:31