matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Z ekonomii
sheel:
Wyznaczyć i zinterpretować funkcji popytu dla ceny p
0
=3 Q(p)=pe
−2p
26 sty 14:21
sheel:
26 sty 15:38
Basia:
3
Q(3) = 3e
−6
=
e
6
ale nie mam pojęcia co tu można interpretować
26 sty 15:41