matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
delopital
krystek:
arctg3x
limx→0
arctg5x
3
3
3+x
2
1
=H=
=
5
5
5+x
2
5
25 sty 21:00
Trivial:
Ciekawy sposób rozwiązywania.
25 sty 21:09
Bogdan:
1
* 3
1 + 9x
2
3
... H =
=
dla x→0
1
* 5
1 + 25x
2
5
25 sty 21:18