matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Narysowac wykres
Maja:
Narysuj przykladowe wykresy funkcji spelniajacych lim f(x) (x−>−
∞
) =
∞
lim f(x) (x−>o−) = 0 lim f(x) (x−>0+) =
∞
lim f(x) (x−>
∞
) = −
∞
25 sty 20:38
Maja:
25 sty 20:58