matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz długość odcinka
pomocy!!!:
DŁ odc AB gdy A) A= (−3;2) ; B = (6;−10) B) A = (1;2) ; B = (4;−3)
25 sty 20:17
alfa:
A)15 B)
√
34
25 sty 20:24
pom0ocy:
jak to obliczyc?:(
25 sty 20:49