matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
macierze
Nyna:
Rozwiązać ln(p) 4 2 x 1 1 1 0 x y = 1 3 0 1 z 1 to są macierze
25 sty 17:33
Nyna:
ln(p) 4 2 x 1 1 1 0 x y = 1 3 0 1 z 1 tak poprawnie
25 sty 17:36
Nyna:
ln(p) 4 2 x 1 1 1 0 x y = 1 3 0 1 z 1
25 sty 17:38